A+ A A-

Туристичний барометр України

Інноваційний формат аналізу і подання статистичної інформації
який є результатом збору і аналізу усіх доступних статистичних даних,  які тим чи іншим чином характеризують туризм - це і є Туристичний барометр України! Рік тому Національна туристична організація України поставила дуже амбітну Ціль – розробити методологію та провести детальний статистичний аналіз у відповідності до міжнародних рекомендацій Всесвітньої туристичної організації ООН по статистиці туризму і сателітному рахунку туризму, з метою визначити  об’єктивний і правдиви й ступінь впливу сектору туризму на загальну економіку України.

 

Відтепер выдомо, що туризм в Україні займає не 1,5%  ВВП, а 11,6%!
Представляємо  результат цієї роботи – Туристичний барометр України!
Показники Туристичного барометра України відображають аналіз великого об’єму статистичної інформації, яку ми отримали у відповідь на  запити до багатьох офіційних джерел: Державної служби статистики України, Державної прикордонної служби України, Національного банку України, Державної податкової служби України, головних управлінь статистики в областях України тощо.

При побудові сателітного рахунку було використано дані , зібрані в регіонах України під час опитувань, ініційованих структурними підрозділами органів місцевої виконавчої влади, уповноваженими з питань розвитку туризму.
При підготовці Туристичного барометру України ми також врахували численні особливості Національного законодавства та існуючої на даний час інформаційної бази

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red