A+ A A-

Відбувся масштабний форум

25 лютого 2021 року у Мелітополі  відбулась унікальна подія
: Азовський форум регіонального розвитку. Мелітополь став центром всього південно-східного субрегіону Запорізької області і набуття економічної спроможності прилеглих територій, створює сприятливі умови для його подальшого сталого розвитку, запорукою якого є якісне стратегічне планування.

Основні тематичні напрямки Форуму :
Стратегічне планування як основа стійкого розвитку регіону.
Інвестиції як інструмент реалізації проєктів розвитку громад.
Зниження антропогенного навантаження на екосистему узбережжя Азовського моря шляхом створення сучасної екологічно безпечної системи водовідведення в субрегіоні.


У заході взяли участь близько 300 учасників та учасниць: керівництво органів державної влади та місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, голови новостворених територіальних громад та сільських рад, активна громадськість, українські та міжнародні партнери.

В рамках Форуму Агенція розвитку Мелітополя підписала Меморандум про співробітництво з питань підготовки та реалізації інвестиційних, грантових проектів, залучення інвестицій, створення сприятливих умов для діяльності інвесторів на території територіальних громад та провела секційний захід - "Презентація Агенції розвитку Мелітополя для територіальних громад Мелітопольського району". Це сприятиме розробці стратегічного плану регіону до 2023.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red