A+ A A-

Вирішення екологічних проблем

Стратегія водовідведення та водоочистки
в Мелітопольському районі обговорювалася під час розширеного засідання Координаційної ради з питань охорони навколишнього природного середовища Азовського регіону, ячасть в якій взяли  представники французької компанії BETEN International та територіальних громад об'єднаного Мелітопольського району 26 березня.
Голова Координаційної ради з питань охорони навколишнього природного середовища Азовського регіону, заступник директора з наукової роботи Інституту морської біології НАН України Віктор Демченко представив проблеми водоочистки та водовідведення в умовах збереження цінних природних комплексів Азовського регіону.
Президент компанії BETEN International Жан Рош подякував присутнім за комплексний підхід в обґрунтуванні екологічних проблем та шляхів їх вирішення. Він зауважив, що його компанія надає територіям технічну та консультаційну допомогу у залученні фінансування на реалізацію екологічних проєктів.
Наміри про подальшу співпрацю було скріплено Меморандумом про співробітництво у галузі охорони навколишнього природного середовища Азовського регіону.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red