A+ A A-

#Подорожуй Безпечно

Серію протоколів для основних галузей туристичного сектора
України з метою ефективного пом'якшення наслідків пандемії COVID-19 та  особливу відзнаку #ПодорожуйБезпечно (Safe travels) презентують Національна туритсична організація України  в партнерстві із Всесвітньою радою по туризму та подорожам(WTTC).

Економічний звіт WTTC за 2020 рік наголошує, наскільки важливим був туристичний сектор минулого року для економіки України, сприяючи прибутку 229,4 млрд грн та підтримуючи понад 1 млн робочих місць. Національна Туристична організація України здійснює низку посилених заходів щодо охорони здоров'я та безпеки мандрівників, відповідно до глобальних протоколів WTTC, з метою відновлення туристичного сектору України і забезпечення безпечних подорожей.

Як відзначив президент НТО Іван Ліптуга, це дуже хороша ініціатива WTTC щодо створення цих протоколів для кожної ланки в ланцюгу вартості туристичного продукту. Одним із основних напрямків діяльності НТО України є управління якістю та впровадження міжнародних стандартів в практичну діяльність суб'єктів туристичної діяльності та туристичних дестинацій в цілому. Впровадження протоколів WTTC та дистрибуція відзнаки #ПодорожуйБезпечно є потужним механізмом управління безпекою подорожей, а також чудовим маркетинговим інструментом, який привертає увагу та відрізняє відповідальний бізнес від інших.

За інформацією порталу НТОУ

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red