A+ A A-

Всі послуги під одним дахом

23 квітня в Мелітополі презентували новий Центр надання адміністративних послуг
у форматі “прозорого офісу”.
 Загальна вартість будівництва нового адмінцентру — близько 16,7 млн грн., з яких 9,4 млн грн. - субвенція з держбюджету. Загальна площа двоповерхового Центру - близько 980 кв. м.
 На першому поверсі розміщений фронт-офіс. Тут робочі місця адміністраторів, здійснюється запис до фахівця через систему електронної черги, є дитяча кімната поруч із зоною очікування. В єдиному просторі можна оформити субсидію, соціальну і матеріальну допомогу, зареєструвати народження дитини, отримати паспорт, зареєструвати підприємницьку дільність та ін.    Всі послуги - адміністративні та соціального характеру для максимальної зручності громадян зосереджені в одному місці. Їх кількість сьогодні — 261, але вже до кінця року їх кількість планують збільшити до 300.
На другому поверсі нового ЦНАП працюють відділ державного архітектурно-будівельного контролю і департамент капітального будівництва та житлово-комунального господарства.
В сучасних умовах з високотехнологічним обладнанням професійний персонал тут буде надавати 261 адміністративну послугу
Мелітопольський міський голова Іван Федоров розказав, що будівництво нового адмінцентру, який би став частиною цілого адміністративного кварталу, ще кілька років тому було мрією. Лише два роки вистачило міській владі, аби втілити цю мрію в життя.

За матеріалами сайту https://mlt.gov.ua/

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red