A+ A A-

Водно-розважальний комплекс у Кирилівці

З’явиться за грантові кошти ПРООН на одній з баз відпочинку водно-розважальний комплекс для дітей, кошти на створення якого виділені у якості гранта від ПРООН. Про це повідомляє офіційний сайт Кирилівської селищної ради.

Агентства ООН активно підтримують різні сфери діяльності в Україні важливі для розвитку економіки країни і, зокрема, туристичний сектор. З 2015 року програма підтримки реалізовувалася в східних регіонах країни, які постраждали від конфлікту, з метою відновлення їхньої економіки і створення робочих місць. Поступово до них підключилися деякі райони і міста Запорізької області, в тому числі і розташовані на узбережжі Азовського моря.

У 2020 році було оголошено конкурс грантів для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Донецькій, Луганській і Запорізькій областях. Поборотися за право отримати фінансування на реалізацію свого бізнес-проекту мав можливість будь-який підприємець. Для цього потрібно було розробити бізнес-план і подати заявку.

Для Кирилівки, як однієї з найпопулярніших азовських рекреацій, участь в конкурсі було особливо актуальним. Додаткове фінансування для селища, в якому туристична галузь є провідною, це можливість ще більше розкрити свій курортний потенціал, підвищити привабливість курорту і збільшити туристичний потік.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red