A+ A A-

В Мелітополі відбувся ЕКОПІКНІК

Презентація нового функціоналу мобільного додатка

Melitopol Smart City — экомоніторинг стала головною подією нового для нашого міста заходу – Екопікніка. Ця функція дозволяє виявити рівень забруднення повітря та води.
Бажаючі мали змогу відвідати цікаві лекції:  Еко-моніторинг «Чим дихає місто»,  «ЕкоМДПУ для міста, регіону, країни та світу», «Екологічна роль зелених насаджень».

Під час пікніка функціонували екологічні майстерні, можна було зареєструвати домашніх тварин, надихнутися показовими виступами вихованців спортивних секцій з легкої атлетики та баскетболу, взяти участь у майстер-класі зі скандинавської ходьби, стати палким вболювальником змагань з дартсу та баскетболу серед людей з інвалідністю,познайомитися з неймовірним світом йоги та здорового харчування!

На локації «Простір ІДЕЙ» мешканці мали змогу висловити свої побажання потенційним авторам проєктів Бюджету часті.
Також у рамках заходу відбулося нагородження учасниць конкурсу «Історія одного дерева», умови якого було розміщено за посиланням у мобільному додатку.
Завершився Екопікнік розіграшем сувенірів із символікою Melitopol Smart City.


В усіх присутніх була можливість надихнутися показовими виступами вихованців спортивних секцій з легкої атлетики та баскетболу, взяти участь у майстер класі зі скандинавської ходьби, зареєструвати домашніх тварин, познайомитися з неймовірним світом йоги та здорового харчування на 10-ти локаціях.  
Організаторами заходу виступила Агенція розвитку Мелітополя за підтримки Фонду Фрідріха Наумана.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red