A+ A A-

Оновлений спорткомплекс

В Мелітополі на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 3
після капітального ремонту презентували потужний спортивний комплекс.
Щоб капітально відремонтувати дитячо-юнацьку спортивну школу № 3 та створити на її базі потужний спортивний комплекс, Мелітополю знадобилось менше року. Вартість ремонтних робіт на об'єкті склала 51 млн 450 тис. грн., з яких 42 млн 875 тис. грн. профінансував Європейський інвестиційний банк.
Спортивна споруда ДЮСШ № 3 — одна з найбільших в Україні. Тут три спортивні зали (боротьби, гімнастики та велика гральна зала), кожна з яких має спеціалізоване покриття та тренажерне обладнання. Для зручності спортсменів обладнані 10 роздягалень, 4 з яких розраховані на дві команди. Одночасно спорткомплекс може прийняти 300 учасників змагань.

Надихати молодь будуть видатні українські спортсмени, фото та мотивувальні цитати яких розміщені на стінах ДЮСШ — Андрій Шевченко, Яна Клочкова, Олексій Лень, Георгій Зантарая, Ганна Безсонова, Ганна Різатдінова, Сергій Онуфрієнко.

Зазначимо, що в спортивному комплексі обладнаний хостел, розрахований на 48 осіб — спортсменів, що приїдуть на змагання в Мелітополь з інших міст. Також тут буде створена кімната для реабілітації спортсменів.

Унікальною є і велика гральна зала. Її висота — 10 метрів, площа грального поля — 800 кв. м., загальна площа — 1000 кв.м. Такі параметри дозволяють проводити тут міжнародні та всеукраїнські змагання з баскетболу, гандболу та флорболу. В залі новий спортивний інвентар, підсвітка, електронне табло та спеціалізоване спортивне покриття.

На території комплексу три сучасних спортивних майданчика: для гри у баскетбол, мультифункціональна зі штучним покриттям для гри у футбол, гандбол та інші види спорту, а також тренажерний майданчик, яким зможуть користуватися не тільки вихованці спортшколи, а й мешканці мікрорайону.

Зазначимо, що для безпеки спортсменів та майнового комплексу по всьому периметру спорткомплексу, а також у самій будівлі встановлене відеоспостереження.

За матеріалами сайту mlt.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red