A+ A A-

Перспективи конференц-туризму

Мелітополь разом з партнером - проєктом USAID ERA

(«Економічна підтримка Східної України») реалізує дві перспективи: створення сучасного експоцентру та Офісу підтримки бізнесу та експорту. Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва міста з представниками проєкту USAID ERA Олегом Левченком та менеджером з розвитку громад Артемом Вівдичем.

Проєк тUSAID ERA є  партнером нашого міста з 2018 року.

Крім співпраці з розробки концепції Музею Черешні, ще один напрямок — розвиток підприємництва. В планахна найближчі декілька років - за підтримки USAID створити експоцентр та Офіс підтримки бізнесу та експорту. Обидва ці проєкти є стратегічно важливими для Мелітополя, бо допоможуть представити наших виробників, розвивати промисловість, проводити в Мелітополі не тільки виставки та експозиції наших підприємств, а й всього регіону.

Проєктом USAID ERA розглянуті та схвалені концепції вищевказаних проєктів, зокрема,  Офіс підтримки бізнесу та експорту на базі Агенції розвитку Мелітополя. Як відзначили гості, ці проєкти будуть  підтримані  не тільки співфінансуванням, а й навчанням та необхідними консультаціями для Агенції.

Щодо деталей, то в Офісі підтримки бізнесу та експорту будуть надаватися інформаційно-консультаційні послуги для експортерів та потенційних експортерів міста та району.
Експоцентр буде створений на базі індустріального парку. Тут будуть сучасні умови для демонстрації продукції місцевих виробників, її популяризації та реалізації, проведення ярмарок, виставок, презентацій, конференцій.Це відкриває гарні перспективи розвитку конференц-туризму.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red