A+ A A-

Успішні жінки в Мелітополі

Жіночий форум «Priazov Lady Forum», що відбувся 18 червня,

зібрав більше 300 успішних жінок зі всього Приазов`я у прекрасному приміщенні Палацу культури залізничників.  Хедлайнером Форуму стала популярна українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів та ідейний натхненник «Charity weekend», почесний Посол ООН Марія Єфросініна, яка поспілкувалася з учасницями про баланс між кар‘єрою та особистим життям.

 

Ініціатором форуму став Клуб ділових жінок Мелітополя.

Як відзначила одна з учасниць заходу - віце-мер Мелітополя пані Рудакова, у місцевої влади разом з «Клубом ділових жінок Мелітополя»  ще багато ідей щодо підтримки інклюзивного бізнесу, створення ефективних інституцій та умов для залучення інвестицій на територію. Нещодавно презентований туристичний бренд Приазов'я і дорожня карта розвитку території, в якій наш субрегіон - це не просто 100 км теплого Азовського узбережжя, а й центр забезпечення всього Приазов'я,  і це великий потенціал розвитку для бізнесу та економіки.

«Не тільки зовнішні атрибути роблять нас сучасними людьми, а й внутрішнє розуміння того, що для подальшого стабільного розвитку треба використовувати багатий і не зовсім ще розкритий жіночий потенціал в бізнесі. Саме завдяки таким жіночим якостям як впевненість, прагнення до мети і відповідальність, ми незабаром побачимо не просто пожвавлення нашої економіки, а й її стрімкий розвиток. Запрошуємо активних жінок приєднатися до нашої команди!», - закликала пані Рудакова.

На заході також виступали спікери з різних сфер діяльності, які ділилися  досвідом, давали поради з ведення своєї справи. Учасники дискусії обговорили тенденції розвитку бізнесу, роботу в умовах пандемії COVID-19, особливості жіночого підприємництва у Європі, ініціативи обласної та міської влади щодо розвитку жіночого підприємництва у регіоні, актуальні питання розвитку жіночого лідерства тощо.

За матеріалами сайту https://mlt.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red