A+ A A-

Розвиток туризму на Мелітопольщині

В Мелітополі відбулася стратегічна сесія
Мелітопольської локальної туристичної організації (ЛТО), участь в якій  взяв голова Національної туристичної організації України(НТОУ) Іван Ліптуга, експертка Віталіна Мартиновська, представники/ представниці влади, науки, громадськості міста та всього району.  Пан Ліптуга ознайомив з діяльністю НТО, зокрема, зі створення інструментів народної дипломатії,  розробки стандартів   туристичній діяльності, маркетингу та промоції дестинацій.
Як для міста, так і для району сьогодні дуже важлива підтримка інстутиційної спроможності ЛТО.

Попереду колективна робота над дорожньою картою нашої спільної інституції та багато цікавої роботи в рамках пілотного проєкту GIZ  «Destination Azov 2025»\«Підтримка поліпшення економічного становища незахищених верств населення в регіоні Азовського моря ».

У березні був підписаний меморандум з  НТОУ, яка на загальнонаціональному рівні реалізує програму зі створення мережі регіональних і локальних туристичних організацій (ЛТО) в рамках проекту GIZ. Цей документ дозволить разом з міжнародними партнерами розвивати сектор туризму в Мелітополі і Мелітопольському районі

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red