A+ A A-

Туристичний бренд Мелітопольщини

Продовжується робота у рамках підписаного меморандуму с НТОУ
(Національною туристичною організацієюУкраїни» щодо співпраці з Мелітопольською ЛТО (локальною туристичною організацією) у сфері розвитку туристинчої дестинації  Мелітопольського району. За участю керівників та учасників Мелітопольскої ЛТО, представників місцевої ради Мелітополя, ради та адміністрації Мелітопольського району, територіальних громад, туристичного бізнесу, ВНЗ, дизайнерів, маркетологів та  мас-медіа відбулася бренд-сесія. Під час мозкового штурму учасники/учасниці підготували презентації бачення бренду Мелітопольського району.

Експерти НТОУ: голова організації  Іван Ліптуга та експерт з брендингу Іван Воїн надали низку цінних порад та зібрали всі коментарі та зауваження для подальшої обробки. Невдовзі результати проведеної сесії будуть візуалізовані та представлені на подальше обговорення.

Проект НТОУ «Підтримка інституційної спроможності Мелітопольської та Бердянської ЛТО. Стратегічний розвиток туризму в Запорізькій області» реалізується у рамках програми GIZ
«Сприяння покращенню економічного становища вразливих групп населення в регіоні Азовського моря». Проєкт передбачає  проведення бренд-сесій в Мелітопольському та Бердянському районах та пдтримку партнерських ЛТО в маркетингу та брендингу дестинації та туристичних продуктів.
Коорнатор проєкту на місцевому рівні – голова Мелітопольської ЛТО Олеся Топалова.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red