A+ A A-

Мелітополь на AGROEXPO 2021

AGROEXPO — найбільша виставка України,
яка також увійшла до десятки найбільших виставок Європи. Там представлені майже всі відомі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні, так і вітчизняні. Виставку вже прийнято розглядати не тільки як торговельний майданчик, а як комплексний механізм, з яким пов’язано багато інших сфер економіки.
Мелітополь на виставці гідно представили єдиним великим стендом: ГК "Турбоком", ТОВ "БІОЛ", ТОВ "МПІ-Агро", ТОВ Тракторок", ПП "Завод "Двигун", ТОВ "Агро Мастер Плюс" та ТОВ "Укрфаворіт" .
Також у рамках заходу пройшла велика нарада,  організована Міністерством аграрної політики та продовольства України, темою якої стала Національна економічна стратегія 2030 – агросектор. Це комплексний документ, який має привести Україну до клубу розвинених та успішних держав. Стратегія розроблена із залученням експертів, науковців, чиновників, народних депутатів та стане вагомим внеском у розвиток успішної, заможної європейської України.Окрема увага в Стратегії приділяється розвитку агропромислового сектору, задаються цілі, визначаються проблеми цієї галузі та шляхи їх вирішення.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red