A+ A A-

Відбувся Еко-Смарт Форум

У Палаці культури Залізничників у Мелітополі
 7 листопада з дотриманням карантинних вимог пройшов Еко-Смарт Форум. Участь у заході можна було взяти лише за наявності сертифікату вакцинації або за умови негативного результату швидкого тесту на ковід, який всім бажаючим робили на вході у ПК.
Еко-Смарт Форум став підсумком чотирирічної роботи Мелітополя із «Фондом Фрідріха Науманна За свободу» та громадською організацією «Структура» над впровадженням інноваційних та безпечних для клімату рішень — концепції “Смарт Сіті” у сфері інфраструктури, мобільності та енергоефективності. Мелітопольці давно мають змогу дати оцінку цій співпраці, бо активно користуються мобільним додатком Melitopol Smart City. У цій роботи наше місто випередило всю країну. Продукт Melitopol Smart City був визнаний Міністерством цифрової трансформації України кращим серед 100 міст нашої держави.
Участь в Еко-Смарт Форумі взяли представники громадськості, бізнесу, влади, партнери проєкту з Білої Церкви та Полтави. Учасники працювали у двох дискусійних панелях — “Смарт-територія” та “Еко-регіон”, а також мали змогу оцінити інноваційну виставку “Smart City Інтелект твого міста”.
За матеріалами mlt.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red