A+ A A-

Якість життя

У Мелітополі найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт об'єктів соціальної інфраструктури.
Одними з перших проєктів, реалізація яких у Мелітополі розпочнеться в рамках програми Президента “Велике будівництво”, стануть дитяча лікарня і дитячий садок № 1. Тут запланований комплексний капремонт — внутрішні та зовнішні роботи, заміна покрівлі, утеплення фасаду, закупівля сучасного обладнання та техніки, благоустрій прилеглих територій.

Ще одним масштабним проєктом, що буде реалізований у поточному році, стане урбан-парк. Мелітополь став одним із 28 міст України, де в рамках програми Президента “Здорова Україна” з'явиться такий об'єкт. Підготовчі роботи вже розпочато. Задля будівництва урбан-парку будуть демонтовані аварійні будівлі, що не користувалися попитом громадян — будівля камінного залу, кімната сміху і музей. Куди будуть перенесені музейні фонди парку ім. Горького, вже вирішують.
Запланований у поточному році і капітальний ремонт колекторів на вулицях Брів-ла-Гайард, Івана Алексєєва та Грушевського. В рамках робіт будуть повністю замінені всі каналізаційні та водопровідні мережі і відновлено асфальтне покриття. Тендерні процедури щодо капітального ремонту колектора на вул. Брів-ла-Гайард вже завершені.
Розпочато і комплексне обстеження дерев на проспекті Богдана Хмельницького. Воно продемонструвало, що майже 80 % дерев знаходяться в аварійному стані. Замість аварійних тополь тут планується висадження інших листяних дерев.
За матеріалами сайту www.mlt.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red