A+ A A-

Бренд у сріблі

До Дня міста ювелірна мережа «Золота Бджілка»
на традиційній виставці місцевих підприємств у вересні 2021 року презентувала унікальну колекцію «Мелітопольська черешня».
Ескізи та самі прикраси виготовлені підприємством «Світозар» (Біла Церква) з ювелірної емалі та срібла. За словами засновника мережі «Золота Бджілка»  Дмитра Дешка, створюючи колекцію, він не стільки думав про комерцію, скільки про пам'ятні милі та недорогі подарунки, які б асоціювалися з Мелітополем і могли б стати пам'ятним сувеніром.
Щодо дизайну, Дмитро впевнений, що поняття ювелірної моди сьогодні пов'язане не з віком, а із прагненням виділитися. Завдяки прикрасам нарівні з макіяжем, одягом, зачіскою ми можемо повідомити про себе.

Комплект доступний у всіх магазинах мережі «Золота Бджілка». До Дня ювеліра (31 січня) на покупців очікують 50% знижки за промокодом «Золота бджілка_16». Саме стільки років виповнюється ювелірній торговій марці Мелітополя, яка намагається зруйнувати стереотип, що ювелірні прикраси – це дорого. За словами Дмитра, постійно моніториться розмір середнього чека і готуються рекомендації заводам-виробникам. Але основий акцент не на ціні, а на цінності ювелірних виробів. Адже прикраси були і залишаються найкращим подарунком, нагадуванням про важливі дати та події, вдячністю та знаком уваги.

Прикраси - це те, що завжди нагадуватиме про ті почуття, які вкладає в нього той що дарує. Але в кожній новій колекції з'являються актуальні трендові позиції. Сьогодні це багатошарові ланцюги різного плетіння, довжини та фактури. А ось ще кілька років тому підхоплена всіма історія браслетів, що символізують якусь подію життя, йде на другий план.
За матеріалами mv.org.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red