A+ A A-

Навчання для туристичного бізнесу

National Tourism Organization of Ukraine розробила серію безкоштовних онлайн-курсів
для представників туристичного бізнесу України – туроператорів, турагентів, туристичних гідів, спеціалістів зі статистики та аналітики, управління якістю та цілими дестинаціями.

Ці курси виявили високий інтерес з боку не лише представників туристичного сектору, а й органів влади та місцевого самоврядування, викладачів та студентів вузів спеціальностей туризм, готельна та ресторанна справа. За шість місяців навчання пройшли 5636 осіб із різних регіонів України. Сьогодні ми анонсуємо два нові курси цього циклу — «Міський туризм» та «Оздоровчий та медичний туризм».

«Міський туризм» допоможе ознайомитися з організаційними аспектами урбан-туризму, змістовним наповненням міських турів, особливостями поєднання різних напрямків туристичної активності та специфічними проблемами розвитку туризму у міському просторі. На курсі ви навчитеся вибирати міста та окремі пам'ятки для відвідування туристами, визначати, в яких закладах поселятися та які заклади харчування відвідувати в рамках міських турів, як поєднувати різні підвиди урбан-туризму, враховуючи особливості міст та міських просторів. Автори курсу: Kostyantyn Mezentsev — доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри економічної та соціальної географії Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Інна Степанець – Кандидат географічних наук, проректор з науково-педагогічної роботи (гуманітарні питання) Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 Зареєструватися

«Оздоровчий та медичний туризм» містить інформацію про основний інструментарій та сучасні світові тенденції розвитку оздоровчого та медичного туризму, а також про головні поняття та терміни.

На курсі ви дізнаєтесь структуру, фактори, світові тенденції оздоровчого та медичного туризму, а також навчитеся альтернативним методикам оздоровлення для організації та розвитку цього виду туризму, а також СПА-індустрії, курортології та бальнеології. Автор курсу: Лариса Прохорова - Кандидат геологічних наук, доцент кафедри фізичної географії та геології Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького.

Зареєструватися

Курси розроблені НТО України за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

blue green orange red